Fri. Oct 18th, 2024

11 Sec ago- mustafa sarıgül kaset mustafa sarıgül koruması mustafa sarıgül videosu mustafa sarıgül’ün son videosu tüm türkiye’yi ayağa kaldırdı! İfşa skandalı. Mustafa sarıgül koruması şok mustafa sarıgül videosu! İfşa ve koruma skandalı gündemde.

🌐➤LINK👉👉 Full Video LinK

🌐➤İzle🟢 ➤ ➤ ➤Tüm Video Linki

mustafa sarıgül’ün video kasedi yayınlandı! Sosyal medya karıştı sosyal medya platformu x olarak bilinen eski adıyla twitter’da dolaşıma sokulan ve iddia edilen cinsel içerikli videoda mustafa sarıgül ile korumasının olduğu iddia ediliyor. Chp erzincan milletvekili mustafa sarıgül, videonun montajlanmış, şantaj ve tehdit içerikli olduğunu belirterek sert bir açıklama yaptı.

Mustafa sarıgül’ün yeni videosu büyük yankı uyandırıyor! Twitter’dan sızan görüntüler, sarıgül’ün korumasıyla yaşadığı çarpıcı olayları gün yüzüne çıkarıyor. Skandalın detayları için hemen tıklayın ve olayın perde arkasını öğrenin!

Mustafa sarıgül’ün şok edici videosu internete sızdı! ‘Mustafa sarıgül ifşa’ ve ‘mustafa sarıgül koruma’ haberleri sosyal medyayı sallıyor. ‘Mustafa sarıgül video’ ve ‘mustafa sarıgül kaset’ hakkında bilinmeyen tüm detaylar ortaya çıktı. Twitter’da ve ekşi’de büyük yankı uyandıran bu skandalı kaçırmayın. Gerçekleri öğrenmek için hemen tıklayın ve sarıgül’ün koruması ile ilgili şok edici detayları keşfedin!

Mustafa Sarıgül’den yeni ‘video’ açıklaması: ‘Elli yıllık siyasi hayatımda böylesine bir kahpelikle karşılaşmadım’
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan video hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

Sosyal medyada CHP’li Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen bir video paylaşıldı.

Gece saatlerinde bir açıklama yapan Sarıgül, “Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız” dedi.

SARIGÜL’DEN İKİNCİ AÇIKLAMA: ‘TAM BİR ALÇAKLIK’
Son olarak Sarıgül’den konuya ilişkin yeni bir açıklama daha geldi.

X hesabından bir video paylaşan Sarıgül, “Elli yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla, çok engellerle karşılaştım. Ama böylesine bir kahpelikle böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekten mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki, vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde 100 yenecek” ifadelerini kullandı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *