Sat. Jul 27th, 2024

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE || beIN Sports 1 Antalyaspor – Fenerbahçe maçı canlı izle full HD seçenekleri
Trendyol Süper Lig’in 23. Haftasında Fenerbahçe kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Süper Lig puan sıralamasında eksik maç ile ikinci sırada yer alan sarı laciver

WATCH LIVE NOW

tli ekip, Antalyaspor karşısında maçı kazanarak hanesine 3 puanı yazdırıp liderlik koltuğundaki yerini garantilemek istiyor. Antalyaspor sahasında gerçekleşecek mücadele için geri sayım başladı. Futbolseverler maça az bir süre kala maçın yayın saatini ve kanalını araştırıyor. İşte, beIN Sports 1 Antalyaspor – Fenerbahçe maçı canlı izle full HD!

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş bu akşam son buluyor. Antalyaspor’un sahsında gerçekleşecek olan karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Alexander Djiku ile Belçikalı forvet Michy Batshuayi, Antalyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Maça az bir süre kala kadrolar şekilleniyor. İşte, Antalyaspor – Fenerbahçe canlı yayın takip ekranı!

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı 3 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’de oynanacak.

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı 3 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’de oynanacak.
Galatasaray – İstanbulspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tüm detaylar goal.com.tr’de…

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda Başakşehir’i 1-0 mağlup etmesinin ardından gözler Galatasaray’a çevrildi.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında harika bir oyun ile 5-1 gibi sükseli bir galibiyet alan Galatasaray, bu akşam İstanbulspor’u konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ile yeni bir sayfa açan İstanbulspor’u mağlup edip Fenerbahçe ile puanını eşitlemek istiyor.

Geçen hafta Kayserispor deplasmanında 1-0 kazanan İstanbulspor ise Rams Park’tan puan ya da puanlarla dönüp kümede kalmak adına umutlanmayı amaçlıyor.

Galatasaray – İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray, bu akşam evinde İstanbulspor’u konuk ediyor. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *